MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
4 z 7
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Zwróćmy uwagę na krystalizację. Jest to proces całkowicie...
fot. Urszula Łobaczewska / Kurier Poranny/ Polska Press

Zepsuty miód? Czy to w ogóle jest możliwe? Są dwa sygnały, które wskazują, że coś jest z nim nie tak

Krystalizuje? To dobrze!

Zwróćmy uwagę na krystalizację. Jest to proces całkowicie naturalny, nie oznacza, że miód jest zepsuty, wręcz przeciwnie – to gwarancja naturalności. Jest większe prawdopodobieństwo, że miód jest zafałszowany, jeśli pozostaje płynny przez wiele miesięcy.

Zobacz również

Nowy program dopłat z NFOŚiGW. Będzie można otrzymać do 30 tys. zł

Nowy program dopłat z NFOŚiGW. Będzie można otrzymać do 30 tys. zł

Relacja z Nocy Muzeów w Muzeum Techniki i Militariów w Rzeszowie

Relacja z Nocy Muzeów w Muzeum Techniki i Militariów w Rzeszowie

Polecamy

Zamek Księcia Henryka to perła Karkonoszy. Odwiedź go, zanim pojawią się tłumy

Zamek Księcia Henryka to perła Karkonoszy. Odwiedź go, zanim pojawią się tłumy

Lecisz do Włoch? Odwiedź Monte Cassino. W tym roku szczególnie warto tam być

Lecisz do Włoch? Odwiedź Monte Cassino. W tym roku szczególnie warto tam być

Pak choi - co to za warzywo? Właściwości, przepisy na pak choi

Pak choi - co to za warzywo? Właściwości, przepisy na pak choi