MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
4 z 18
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Wymieszaj, aż całość będzie płynna. Odstaw zaczyn w ciepłe...
fot. Katarzyna Puczyńska

Tradycyjne jagodzianki zrobisz bez problemu. Są pyszne i rozpływają się w ustach. Zdradzamy prosty przepis na pyszne i pulchne jagodzianki

Jagodzianki. Krok 3

Wymieszaj, aż całość będzie płynna. Odstaw zaczyn w ciepłe miejsce na ok. 10 minut. Musi ruszyć tzn. nieco podrosnąć.

Zobacz również

W Rypinie trwa Balonowy Puchar Polski. Tak wyglądał nocny pokaz na stadionie

W Rypinie trwa Balonowy Puchar Polski. Tak wyglądał nocny pokaz na stadionie

Szwajcaria - Włochy LIVE! Szymon Marciniak w centrum walki o ćwierćfinał!

Szwajcaria - Włochy LIVE! Szymon Marciniak w centrum walki o ćwierćfinał!

Polecamy

Fala upałów dotarła nad Pomorze. Policjanci ostrzegają!

Fala upałów dotarła nad Pomorze. Policjanci ostrzegają!

Ważny składnik dla diabetyków. Może pomóc regulować cukrzycę

NOWE FAKTY
Ważny składnik dla diabetyków. Może pomóc regulować cukrzycę

Zimą wyjadam tę sałatkę prosto ze słoika. Najlepsza do mięsa zamiast surówki

Zimą wyjadam tę sałatkę prosto ze słoika. Najlepsza do mięsa zamiast surówki