Nasza Loteria NaM - pasek na kartach artykułów
3 z 16
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Szparagi należy dobrze opłukać, odłamać zdrewniałe końce...
fot. Julianna Bednarczuk

Szparagi białe czy zielone? Makłowicz ma swój typ. Jak przechowywać szparagi? Przepisy od mistrzów kuchni

Pizza z zielonymi szparagami

Szparagi należy dobrze opłukać, odłamać zdrewniałe końce (cienkie szparagi zazwyczaj nie mają ich wcale), osuszyć na papierowym ręczniku. Grubsze szparagi zblanszować: zanurzyć na pół minuty we wrzątku, a następnie włożyć do zimnej wody, odcedzić, osuszyć na papierowym ręczniku, dodatkowo można przekroić wzdłuż na pół.

Zobacz również

Iga Świątek już trenuje w Rzymie. ''I oto jesteśmy'' WIDEO

Iga Świątek już trenuje w Rzymie. ''I oto jesteśmy'' WIDEO

Znany żużlowiec operowany w konińskiej klinice. Kiedy wróci na tor i będzie liderem?

Znany żużlowiec operowany w konińskiej klinice. Kiedy wróci na tor i będzie liderem?

Polecamy

Strefa Biznesu: specjalne wydanie na XVI Europejski Kongres Gospodarczy w Katowicach

Strefa Biznesu: specjalne wydanie na XVI Europejski Kongres Gospodarczy w Katowicach

Matura 2024 trwa! Tematy są już znane?

NA ŻYWO
Matura 2024 trwa! Tematy są już znane?

Nowa funkcja w nawigacji we współpracy z policją. Na czym polega?

Nowa funkcja w nawigacji we współpracy z policją. Na czym polega?