Nasza Loteria NaM - pasek na kartach artykułów
1 z 11
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Dodatki „E” to stały element przetworzonej żywności....
fot. Michael Abramov/GettyImages

Szkodliwe E-dodatki do żywności. Tym trują nas producenci. Które E mogą szkodzić? Dlaczego nie wszystkie dodatki do żywności są bezpieczne

Dodatki do żywności E

Dodatki „E” to stały element przetworzonej żywności. Niektóre z nich nie są jednak tak bezpieczne, jak dotąd uznawano – i nie chodzi wcale o sztuczne barwniki czy słodziki. Warto wiedzieć, których dodatków unikać.

Zobacz również

Przegląd tygodnia od 28.04 w Brwinowie

NOWE
Przegląd tygodnia od 28.04 w Brwinowie

Tygodniowy przegląd prasy w Głuchołazach, (28.04-4.05.2024)

NOWE
Tygodniowy przegląd prasy w Głuchołazach, (28.04-4.05.2024)

Polecamy

Ryzykowna majówka na Pomorzu. Policja zatrzymała 49 pijanych kierowców

Ryzykowna majówka na Pomorzu. Policja zatrzymała 49 pijanych kierowców

ORP Błyskawica zabłysnęła z okazji Święta Trzeciego Maja

ORP Błyskawica zabłysnęła z okazji Święta Trzeciego Maja

Wapń może zwiększać ryzyko sercowe lub je obniżać. Ważne, kiedy go przyjmujesz

Wapń może zwiększać ryzyko sercowe lub je obniżać. Ważne, kiedy go przyjmujesz