18+

Treść tylko dla pełnoletnich

Kolejna strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich. Jeśli chcesz do niej dotrzeć, wybierz niżej odpowiedni przycisk!

Nasza Loteria NaM - pasek na kartach artykułów

Sylwia Majchrzak - kelnerka z restauracji Petit Paris

red.
M.Misiewicz
Sylwia Majchrzak - kelnerka z restauracji Petit Paris, która bierze udział w naszym Plebiscycie na najsympatyczniejszą kelnerkę w Gdyni mówi, że w pracy warto być kreatywnym.

Jak długo Pani pracuje w tym zawodzie?

1,5 roku

Co jest najważniejsze w tej pracy?

Przede wszystkim należy traktować gości tak, żeby poczuli się jak w domu. Trzeba być uprzejmym i zadbać, aby podawane potrawy był odpowiednio podane. Warto być kreatywnym i proponować gościom różne dania z karty, które można zmienić na ich życzenie.

Jaki powinien być dobry kelner?

Ciężko jest opisać dobrego kelnera, ale najważniejsze jest, aby był sympatyczny i szybko reagował na potrzeby gości. Musi znać kartę, aby polecić klientom dobre dania, jednocześnie nie należy zapomnieć o uśmiechu.

Czy zdarzyła się Pani jakaś zabawna sytuacja w pracy?

Najmilsze są dni kiedy wracają do nas goście, których kiedyś obsługiwałam.

Zagłosuj na Sylwię Majchrzak w plebiscycie na Najsympatyczniejszego Kelnera w Gdyni 2012 - wyślij pod nr 72355 SMS o treści: kelnergdy.5

emisja bez ograniczeń wiekowych
Wideo

Strefa Biznesu: Zwolnienia grupowe w Polsce. Ekspert uspokaja

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!

Polecane oferty

Materiały promocyjne partnera
Wróć na gdynia.naszemiasto.pl Nasze Miasto