Niegdyś lokal owiany był złą sława, teraz się to zmienia od października 2011 roku. Wciąż obowiązuje wystrój w stylu Country, kelnerzy przebrani są za kowbojów wprowadzając luźną atmosferę. Głównym daniem są żeberka i steki grillowane.
Serwowana jest pizza z prawdziwego pieca oraz przysmak amerykański szarlotka na ciepło. Lokal przyciąga klientów nie tylko dobrym jedzeniem ale też specjalną ofertą biznesową oraz happy hours.
Kliknij i sprawdź aktualne wyniki głosowania na Najlepszy Lokal w Gdyni
Strefa Biznesu: Zwolnienia grupowe w Polsce. Ekspert uspokaja
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?