Nasza Loteria NaM - pasek na kartach artykułów
2 z 11
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Przygotowanie pasztecików zacznij od zrobienia farszu....
fot. Katarzyna Puczyńska

Drożdżowe paszteciki z mięsem z rosołu. Smakują wyśmienicie i znikają z talerza w mgnieniu oka. Polecamy sprawdzony przepis zero waste

Paszteciki z mięsem. Krok 1

Przygotowanie pasztecików zacznij od zrobienia farszu. Najpierw zmiel mięso w maszynce na średnich oczkach. Przepuść także ugotowaną marchewkę. Cebulkę posiekaj, razem z mięsem i marchewką podsmaż 2 minuty na patelni. Dopraw do smaku solą i pieprzem.

Zobacz również

Oto najlepszy samochód świata. Kia rozbiła bank!

Oto najlepszy samochód świata. Kia rozbiła bank!

Statuetki Pyszne.pl Awards 2023 rozdane. Kto wygrał w Krakowie i Małopolsce?

Statuetki Pyszne.pl Awards 2023 rozdane. Kto wygrał w Krakowie i Małopolsce?

Polecamy

Pieczona biała kiełbasa zawijana w boczku. Pomysł na Wielkanoc i nie tylko

Pieczona biała kiełbasa zawijana w boczku. Pomysł na Wielkanoc i nie tylko

Tarta czekoladowa nie tylko dla miłośników czekolady. Rozpływa się w ustach

Tarta czekoladowa nie tylko dla miłośników czekolady. Rozpływa się w ustach

Grożą nam tropikalne kleszcze-giganty! Wkrótce dotrą do Polski

Grożą nam tropikalne kleszcze-giganty! Wkrótce dotrą do Polski