MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
7 z 16
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Menu restauracji Arkadiusza Milika łączy wpływy włoskie,...
fot. Karina Trojok/archiwum PolskaPress/Dziennik Zachodni

Precle u Lewandowskiego, impreza u Pudziana, rosół u Milika. Restauracje i biznesy gastronomiczne znanych sportowców

Arkadiusz Milik zahacza m.in. o kuchnię śląską

Menu restauracji Arkadiusza Milika łączy wpływy włoskie, polskie i śląskie. Na przykład na przystawkę można wybrać tradycyjnego tatara wołowego.

Zobacz również

Szczeciński challenger z nowym sponsorem. Polfund przekaże pół miliona złotych

Szczeciński challenger z nowym sponsorem. Polfund przekaże pół miliona złotych

Samochód dachował koło Przemyśla. Kierowca wypadł z auta! [ZDJĘCIA]

Samochód dachował koło Przemyśla. Kierowca wypadł z auta! [ZDJĘCIA]

Polecamy

Oto najgorsze buty na upały. Powodują problemy nie tylko ze stopami. Unikaj ich!

O TYM SIĘ MÓWI
Oto najgorsze buty na upały. Powodują problemy nie tylko ze stopami. Unikaj ich!

Ogłoszono "Perspektywy 2024". PG w pierwszej piątce najlepszych uczelni

Ogłoszono "Perspektywy 2024". PG w pierwszej piątce najlepszych uczelni

Na Open'erze będzie można zbadać się na obecność HIV

Na Open'erze będzie można zbadać się na obecność HIV