Jak długo pracuje Pani w tym zawodzie?
W restauracjach pracuję od 7 lat
Jaki powinien być dobry kelner?
Najważniejszy jest uśmiech, wówczas klienci od razu mają lepszy nastrój. Przed wybraniem takiej pracy należy uzbroić się w cierpliwość i być otwartym. Nawet gdy popełnię jakiś błąd klienci mogą go wybaczyć jeśli jest się miłym i uśmiechniętym.
Czy zdarzyła się Pani jakaś zabawna sytuacja w pracy?
Dostałam kiedyś origami z serwetki oraz z banknotu, który zostawił mi klient.
Zagłosuj na Martę Michalską w plebiscycie na Najsympatyczniejszego Kelnera w Gdyni 2012 - wyślij pod nr 72355 SMS o treści: kelnergdy.6
Kliknij i sprawdź aktualne wyniki głosowania na Najsympatyczniejszego Kelnera w Gdyni
Strefa Biznesu: Zwolnienia grupowe w Polsce. Ekspert uspokaja
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?