Nasza Loteria NaM - pasek na kartach artykułów

Łukasz Duszka - kelner w Tutta Mia Ristorante Italiano

red.
Łukasz Duszka, kelner w Tutta Mia Ristorante Italiano bierze udział w naszym Plebiscycie na najsympatyczniejszego kelnera w Gdyni.

Jak długo Pan pracuje w tym zawodzie?

Już ponad 2 lata.

Co jest najważniejsze w tej pracy?

Podejście do ludzi, trzeba być miłym i uprzejmym.

Jaki powinien być dobry kelner?

Pomocny, powinien służyć dobą radą. Nasi klienci często nie znają wszystkich dań z karty. Moim obowiązkiem jest opowiedzieć o produktach, z których zostały sporządzone i serwowanych przez nas potrawach.

Czy zdarzyła się Panu jakaś zabawna sytuacja w pracy?

Jakiś czas temu, kiedy obsługiwałem przyjęcie komunijne prawie doszło do wypadku. Niosłem akurat ciasto na salę i potknąłem się. Ciasto prawie wypadło mi z rąk. Udało mi się jednak je uratować...

Zagłosuj na Łukasza Duszkę w plebiscycie na Najsympatyczniejszego Kelnera w Gdyni 2012 - wyślij pod nr 72355 SMS o treści: kelnergdy.10

od 7 lat
Wideo

META nie da ci zarobić bez pracy - nowe oszustwo

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!

Polecane oferty

Materiały promocyjne partnera
Wróć na gdynia.naszemiasto.pl Nasze Miasto