Menu w kawiarni jest proste, inspirowane kuchnią śródziemnomorską, a potrawy przygotowywane są codziennie ze świeżych składników. W kuchni obowiązuje zasada – materia prima, co oznacza że wykorzystywane produkty poddawane są tylko lekkiej obróbce, tak aby w daniach zachować ich pierwotny smak.
Bagietki z brie i gruszką na rukoli i orzechami i sosem balsamico, które cieszą się największą popularnością. Sałaty z ekologicznych upraw z grillowaną piersią z kury i grillowaną brzoskwinią na sałacie z rukolą i owocami granatu.
Spróbować można też kaw z syropem lawendowym i domowe lemoniady. Lokal to nie tylko wrażenie kulinarne, ale i estetyczne przywołujące klimat słonecznej Prowansji.
Kliknij i sprawdź aktualne wyniki głosowania na Najlepszy Lokal w Gdyni
echodnia.eu Świętokrzyskie tulipany
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?