Nasza Loteria NaM - pasek na kartach artykułów

Koreańska kuchnia i jej specjały w Gdyni. Młodzież uda się w kulinarną podróż do Azji

Ksenia Pisera
Anna Kaczmarz / Polskapresse / Dziennik Polski
Kuchnia koreańska i jej spejały w Gdyni, z tradycyjną potrawą kim chi na czele - aby jej zasmakować i nauczyć się ją przygotowywać, nie trzeba lecieć aż na wschód Azji. Wystarczy przyjechać do Gdyni, na zajęcia w ramach projektu "Wymiennikownia".

To między innymi właśnie ten specjał, będący przysmakiem kuchni koreańskiej, nauczą się przygotowywać uczestnicy najbliższych warsztatów kulinarnych (13 maja, godz. 16.30-19). Najbliższe zajęcia poświęcone zostaną bowiem domowym probiotykom.

Do Wymiennikowni może dołączyć każdy w wieku 13-25 lat. Zajęcia są bezpłatne i otwarte dla wszystkich, odbywają się w różnych cześciach miasta. Aktualny grafik zajęć dostępny jest na stronie internetowej wymiennikownia.org. W ofercie są m.in. zajęcia breakdance, dziennikarstwa, języka portugalskiego czy DIY.

od 12 lat
Wideo

echodnia.eu Świętokrzyskie tulipany

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!

Polecane oferty

Materiały promocyjne partnera
Wróć na gdynia.naszemiasto.pl Nasze Miasto