To między innymi właśnie ten specjał, będący przysmakiem kuchni koreańskiej, nauczą się przygotowywać uczestnicy najbliższych warsztatów kulinarnych (13 maja, godz. 16.30-19). Najbliższe zajęcia poświęcone zostaną bowiem domowym probiotykom.
Do Wymiennikowni może dołączyć każdy w wieku 13-25 lat. Zajęcia są bezpłatne i otwarte dla wszystkich, odbywają się w różnych cześciach miasta. Aktualny grafik zajęć dostępny jest na stronie internetowej wymiennikownia.org. W ofercie są m.in. zajęcia breakdance, dziennikarstwa, języka portugalskiego czy DIY.
echodnia.eu Świętokrzyskie tulipany
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?