Nasza Loteria NaM - pasek na kartach artykułów
1 z 3
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Erik Brännströms, dziki kucharz za Szwecji pracował kiedyś w...
fot. Arkadiusz Onasch

Felieton "Na noże i widelce". Najsmaczniejsze jedzenie jest na żywym ogniu. Potwierdza to dziki kucharz ze Szwecji

Dziki kucharz ze Szwecji

Erik Brännströms, dziki kucharz za Szwecji pracował kiedyś w najdroższej londyńskiej restauracji, karmił tamtejszą królową i trzech Bondów, a mimo to zapragnął wrócić do natury, do najpierwotniejszej formy gotowania – do gotowania na żywym, otwartym ogniu z rozłupanych polan na lokalnym, naturalnym produkcie

Zobacz również

Aleksandra z Rzeszowa została Miss Podkarpacia, a Dżesika Miss Nastolatek

NOWE
Aleksandra z Rzeszowa została Miss Podkarpacia, a Dżesika Miss Nastolatek

Otwarte Mistrzostwa Polski Ratowników Wodnych 2024 w Skępem. Zdjęcia

Otwarte Mistrzostwa Polski Ratowników Wodnych 2024 w Skępem. Zdjęcia

Polecamy

Przegląd tygodnia od 5.05 w Gdyni

Przegląd tygodnia od 5.05 w Gdyni

Pomysł na weekend: jak biwakować legalnie w lesie? Gdzie znaleźć miejsca biwakowe?

Pomysł na weekend: jak biwakować legalnie w lesie? Gdzie znaleźć miejsca biwakowe?

Zanim dasz komuś łyka, zastanów się dwa razy. Oto, co ci grozi

Zanim dasz komuś łyka, zastanów się dwa razy. Oto, co ci grozi