MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
4 z 5
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Fasola szparagowa to również świetne źródło witamin. Zawiera...
fot. 123rf

Fasolka szparagowa - czy warto ją jeść? Jak wykorzystać to warzywo w kuchni? Sprawdź

Fasolka szparagowa - jakie ma właściwości?

Fasola szparagowa to również świetne źródło witamin. Zawiera sporo witaminy C, A oraz beta-karotenu. W tym warzywie znaleźć można również dużo związków mineralnych. Fasolka zawiera całkiem sporo potasu, fosforu, magnezu i wapnia. Indeks glikemiczny fasolki szparagowej wynosi 15, co oznacza, że mogą ją spożywać diabetycy.

Zobacz również

Pierwszy transfer Śląska. Przychodzi piłkarz Widzewa

Pierwszy transfer Śląska. Przychodzi piłkarz Widzewa

Wnętrza domu Andrzeja Piasecznego. Tak mieszka na wsi znany piosenkarz

NOWE
Wnętrza domu Andrzeja Piasecznego. Tak mieszka na wsi znany piosenkarz

Polecamy

Nie zgadniesz, czego możesz użyć, aby pozbyć się siwych włosów. Wypróbuj ten patent

Nie zgadniesz, czego możesz użyć, aby pozbyć się siwych włosów. Wypróbuj ten patent

Młodzi ludzie nie chcą pracować w szkole. Jest pomysł, jak to zmienić

Młodzi ludzie nie chcą pracować w szkole. Jest pomysł, jak to zmienić

Najlepsze hotele w Side według turystów. Ta lista może ci się przydać

Najlepsze hotele w Side według turystów. Ta lista może ci się przydać