W tym roku oprócz miodów z rożnych stron Polski, ekologicznych wędlin czy tradycyjnych wypieków oraz przetworów z jesiennych warzyw i owoców będzie też okazja do zapoznania się ze specjałami kuchni belgiskiej i bułgarskiej. Nie zabraknie więc słynnych czekoladek, piwa i frytek z majonezem oraz bułgarskiego wina i przetworów z papryki.
Prezentowane będą też ogrody zakładane według prawideł różnych regionów świata.
Impreza w kolibkowskim parku rozpoczyna się w piątek i potrwa do niedzieli. Bilet wstępu kosztuje w tym roku dla osoby dorosłej 6 złotych. Dzieci wchodzą za darmo. W programie także rozstrzygnięcie konkursu "Gdynia w kwiatach".
Jak głosujemy w II turze wyborów samorządowych
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?