MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
4 z 11
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Odstaw masę do ostygnięcia. Pokrusz herbatniki na kawałki
fot. Katarzyna Puczyńska

Blok czekoladowy, czyli rarytas z czasów PRL. Hitowy przepis na deser z mleka w proszku i kakao. Jak zrobić blok kryzysowy?

Blok czekoladowy. Krok 2

Odstaw masę do ostygnięcia. Pokrusz herbatniki na kawałki

Zobacz również

Mój kosmos. Wystawa rzeźb Tomasza Wenklara. ZDJĘCIA

Mój kosmos. Wystawa rzeźb Tomasza Wenklara. ZDJĘCIA

Wspólny komers sześciu szkół podstawowych z Krotoszyna

TYLKO U NAS
Wspólny komers sześciu szkół podstawowych z Krotoszyna

Polecamy

Lecisz do Włoch? Odwiedź Monte Cassino. W tym roku szczególnie warto tam być

Lecisz do Włoch? Odwiedź Monte Cassino. W tym roku szczególnie warto tam być

Eksperci ds. snu nie robią tego nigdy rano. To łatwe i trudne jednocześnie

Eksperci ds. snu nie robią tego nigdy rano. To łatwe i trudne jednocześnie

Uczulenie na truskawki zauważysz na skórze i na... języku. Tak je rozpoznasz

Uczulenie na truskawki zauważysz na skórze i na... języku. Tak je rozpoznasz