RSS   |   
Zarejestruj się   |    Zaloguj się   |    Zaloguj przez facebook
Gdynia » Forum » Katalog Firm » Ośrodek Szkolenia Kierowców "KONRAD" Lębork ul.Targowa 32a
  • Pozytywwny;) Rafał Miszka (gość) 2009-03-15 22:35:04

czas ktory spedzilem na nauce jazdy u Panstwa Lipkowskich wspominam bardzo dobrze i sympatycznie. Poleam ta szkole;)
  • Gorąco polecam Izabela Grzenkowicz (gość) 2009-03-17 13:23:54

Okres kursu wspominam bardzo miło zawsze było wesoło i bez stresowoPrzy dobrej atmoswerze dobrzy instruktorzy którzy wyćwiczą was na świetnego kierowce i szybko zdany egzamin OCZYWIŚCIE :)
  • the best Artur (gość) 2009-03-17 14:08:34

ośrodek ten jest bardzo dobry.Polecam go wszystkim kto chce zdac prawko za 1 razem:) pozdro:)
  • Lipkowscy-sa Najlepsi!! 2009-03-17 21:54:45

Szkoda,ze mam juz\"Prawko\"od 17-tu lat,ale zrobilam je u Taty KONRADA!On byl Najlepszy z Najlepszych!Moje Siostry i Szwagier kontynuuja Jego zaczeta Prace z Szacunkiem!
    Polecam,polecam i jeszcze raz polecam Wam wszystkim Najlepszych!!!!!Nie pozalujecie!!!!ES LOHNT SICH!!!
  • SUPER KURS!!!! Adam R. (gość) 2009-03-18 17:56:33

Kurs u państwa Lipkowskich to świetne chwile w życiu.Prowadzi go super ekipa z dużym poczuciem humoru.BARDZO POLECAM!!!!!!!!!!!zapewniam że nie pożałujecie!!!!
  • S-E-R-D-E-C-Z-N-I-E P-O-L-E-C-A-M Madzia M (gość) 2009-03-18 23:02:14

Przyszła Madzia do OSK \"Konrad\"-a, a tam trafiła na Roberta Pana.
    Pierwsza jazda bez urazu nawet dodała na zielonym trochę gazu:)
    Wszystkim dziwne się to wydaje, ale Madzia rade daje.
    Plac manewrowy obcykany- pierwszy egzamin niestety oblany.
    Pan Robert na szczęście nie jest załamany i do dalszej nauki zawsze przygotowany!
    Choć nie wyszło tym razem Madzia jeszcze będzie sama śmigać pasem!
    Pan Robert w to wierzył choć nieśmiale Madzia zdaje doskonale!
    Z tego co się wszystkim wydaje prawo jazdy każdy z trudem zdaje.
    Rada na to doskonała do OSK KONRAD każdego bym wysłała!!!
    Wszystkim życzę powodzenia i na mieście do zobaczenia:)

Profesjonalna, miła obsługa, zaangażowanie i szczera troska o dobro kursantów - wszystko na najwyższym poziomie. Bardzo wysoki poziom nauczania,

Serdecznie Polcem i Pozdrawiam załoge OSK KONRAD ! :)
  • Najlepszy na świecie!!! Iwona Gołębiewska (gość) 2009-03-27 09:04:51

Byłam bardzo pesymistycznie nastowiona,nie liczyłam na to,ze uda mi sie w ogóle wyjechać w miasto.Pani Iza zmieniła to w mgnieniu oka ,poczułam się pewnie i naprwdę całkiem szczerze wszystkim polecam ten ośrodek szkoleniowy.Atmosfera tam panująca jest wesoła i z chęcią przychodziłam na zajęcia.Ważną rzeczą jest też ,ze miałam mozliwość jazdy na przemian ,tzn. z Panią Izą ,Panem Robertem i Kasią.To daje lepszy komfort przy zdawaniu egzaminów w obecności egzaminatora.Jeszcze raz wszystkim gorąco polecam,bo naprawdę warto!!!Pozdrawiam:))
  • najlepszy na świecie hehehe max (gość) 2009-05-02 23:15:51

Post usunięty przez moderatora
  • ciekawę kto dodaje te opinie? koleś (gość) 2009-05-02 23:19:48

Post usunięty przez moderatora
  • Buziaki Buziaki Dla calej 3 Beja (gość) 2009-05-05 18:29:03

Bardzo dobra szkola polecam dalej najlepsi Instruktorzy!!!!
    Tylko tak dalej
  • Super OSK Tomasz U (gość) 2009-05-06 23:19:39

Najlepsze OSK w Lęborku..Super instruktozry...zdałem za pierwszym razem..Polecam jak najbardziej....
  • \"KONRAD\" -- NAJLEPSZA STAJNIA !! El loco ( belmondo ) (gość) 2009-05-06 23:46:01

Ello:)Pamietacie mnie??To ten co jak wsiadał pierwszy raz do waszejo L-ki to nie wiedział co jest pieć a teraz śmigam dzieki wam jak jakis p..prz.ny Kubica:)Bez kitu!!Lipkowscy jesteście boscy i zapamietam czas spedzony na waszych kursach i jezdzie jeszcze na lata:)Było naprawde bezstresowo,profesjonalnie a przede wszystkim w miłej atmosferze takze trzymajcie tak dalej.A to,że zdałem bez problemu za pierwszym razem wszystko chyba wyjasnia!Pozdrowionka od Jakuba:)
  • OSK Darson (gość) 2009-05-13 13:45:25

Państwo Lipkowscy są najlepsi:)
  • Najlepsza Szkoła Jazdy w Lęborku i okolicy !!! Gracjan (gość) 2009-05-13 14:15:34

Świetni Profesjonalni instruktorzy.Bardzo dobrze przygotowują do egazminu, każdy błąd kursanta jest na spokojnie przez nich wytłymaczony.A pozatym świetna miła rodzinna atmosfera.Bardzo dobrze wspominam okres mojej nauki jazdy i GORĄCO POLECAM OSK KONRAD
  • Absolwent Tomus (gość) 2009-05-13 18:45:44

Jako absolwent pierwszego kursu w OSK Konrad moge powiedziec, ze ten OSK jest bezkonkurencyjny. Pelen profesjonalizm i swietna atmosfera.

Szczegolnie na pierwszym kursie kiedy to jeszcze zajecia odbywaly sie w domku.

Jestem jednak przekonany ze nowe autka, nowa sala i drugi pas na placu pozwalaja na jeszcze lepsze doznania z nauki jazdy.

Pozdrofka
    Tomus
  • Najlepiej na świecie! Klaudia (gość) 2009-05-13 22:25:46

nie ma nic lepszego w byciu kierowcą niż to że zostało się wyszkolonym przez państwa Lipkowskich!!
    a prawo jazdy zdane za idealnym pierwszym razem :D
  • OSK ,,KONRAD\" jest ,,the best\"!! Wioleta Mielewczyk (gość) 2009-08-13 18:54:08

Polecam wszystkim, którzy mają zamiar przystąpić do kursu prawo jazdy kat. B właśnie OSK ,,Konrad\"! Jest tu bardzo miła i bezstresowa atmosfera i wszyscy instruktorzy sa bardzo sympatyczni!!:-)Dziś zdałam egzamin za pierwszym razem właśnie dzięki nim!! pozdrawiam i jeszcze raz dziękuję za wszystkie uwagi i godziny spedzone razem:-)!!
  • OSK Konrad Evotec (gość) 2009-08-17 10:49:25

Uważam, że jest to najlepszy Ośrodek Szkolenia Kierowców w Lęborku. Ekipa szkoleniowa jest zaangażowana profesjonalnie w przebieg całego kursu co wpływa na umiejętna jazde młodych użytkowników dróg ;)
  • OSK KONRAD słuszny wybór ;) Kiero (gość) 2009-08-18 18:34:59

Bardzo polecam właśnie tę szkołę jazdy, bardzo miła atmosfera w trakcie wykładów i jazd, profesjonalni instruktorzy przyjaźni ale też wymagający. Naprawdę warto !
  • super Kasia P. (gość) 2009-08-27 10:34:13

Polecam, fantastyczne szkolenie. Szkoda, że tak mało godzin. Będzie brakowało mi tych wspólnych jazd. Za szybko minął ten czas. Pozdrawiam kadrę instruktorską, z którą dane było mi jeździź.
  • \"L\" OSK KONRAD Aneta (gość) 2009-09-13 17:05:46

\"L\" OSK KONRAD
    Robert Lipkowski

Państwo Lipkowscy uczą wspaniale,
    Instruktorki i Instruktor jeżdżą wytrwale, nawet w upale.
    Fiaty Grande Punto bardzo okazałe,
    Na słupskim OKTANIE mieszczą się całe.

Nad wszystkimi sprawami Kierownik czuwa
    I patrzy uważnie, kto jak po łuku zasuwa.
    Pani Iza miasto Słupsk bardzo dobrze zna,
    Przy swoich zasadach zawsze do końca trwa.
    Pani Kasia wie, jak należy parkować
    I po pięknym wyprzedzaniu szybciutko się schować.
    Pan Robert natomiast spokój zachowuje,
    Lębork-Słupsk, Słupsk-Lębork, tak oto kursuje.
    Nie jest Mu obcy gaz czy sygnał dźwiękowy;
    Każdy wyjazd z Panem Robertem jest wyjątkowy.

Po jednym wyjeździe jest już chęć na następny;
    Telefon do Pani Izy – żaden problem – abonent prawie zawsze dla wszystkich jest dostępny.
    Pan Robert, Pani Iza, jak też Pani Kasia
    Nauczą dobrze jeździć nawet osobę z Podlasia.

Jak ktoś zda za pierwszym razem – 100 złotych z powrotem dostaje,
    W innym wypadku – kasa u Instruktora zostaje.
    Niektórzy zdają egzamin bardzo szybko właśnie,
    A innym po prostu nieznane autko gaśnie.
    Ale przejmować się nie warto, że trochę gorzej poszło;
    Trzeba się cieszyć, że w ogóle na egzamin się doszło :).
  • Dziękuję! Aneta (gość) 2009-09-18 19:26:22

OSK KONRAD radości wiele daje,
    A kursant, jak chce - to potrafi i egzamin szybko zdaje :).

Jazdy się skończyły,
    Momenty grozy i chwile podwyższonej adrenaliny były.
    Muzyka pięknie grała,
    A Rodzinka Państwa Lipkowskich mi kibicowała.

Z Panem Basichowskim Aneta się spotkała
    I bardzo egzamin praktyczny zdać chciała.
    I prawie ze szczęścia się rozpłakała,
    Kiedy pozytywny wynik uzyskała.

A radość ta wielka dzięki trzem osobom:
    Panu Robertowi, Pani Izie, Pani Kasi oraz Fiatom Grande Punto - ale to swoją drogą.

Pierwsze podziękowania dla Pana Roberta Lipkowskiego:
    Dziękuję za czas, cierpliwość, pomoc, dobre słowo, naukę jazdy i życzę wszystkiego najlepszego!
    Pani Izie dziękuję szczególnie za ostatnich godzin kilka,
    Mam nadzieję, że dobrze „wchodziła” mi tak piątka, jak i jedynka.
    Za poświęcony czas również dziękuję.
    Radości, pomyślności serdecznie winszuję!
    I o Pani Kasi zapomnieć nie mogę,
    Ona również wskazywała mi właściwą drogę.
    Prawidłowej jazdy mnie dzielnie uczyła
    I życzę Jej, by zdrowa i szczęśliwa zawsze była!

Kurs dobiegł końca;
    Ostatnia droga ze Słupska – o zachodzie słońca...
    Wspaniale jest wracać ze świadomością, że się zdało
    I wreszcie słupskie drogi i ronda pokochało :).
  • Profesjonalizm i pasja w każdym calu to ich priorytet?! WICHERT PATRYK (gość) 2009-11-16 22:20:14

Ich priorytetem jest to jak w przyszłości młody człowiek lub młody kierowca będzie podchodził do rzeczywistości na drodze... To oni pokazali mi, że to nie jest tak jak młody kierowca sobie myśli. Wystarczy ich słuchać i wszystko pójdzie jak ... Dzisiaj tj. 16.11 udało mi się zdać egzamin teoretyczny o 11:15 i praktyczny 40 minut jazdy po mieście 0 błędów, 0 poprawek - ZDANY!!! Ogromne podziękowania z serca dla pasjonatów kierownicy, nauczycieli z pasji i przeznaczenia. Pozdrawiam gorąco załogę MAMĘ IZĘ, CIOCIĘ KASIĘ i ROBERCIKA :) Jesteście mega odlotową paczką, która szkoli świadomych kierowców. Dzięki i życzę wszystkich takich n-l jak OSK-KONRAD.pl nauka jazdy lębork.
  • Total Pozytyw Arek. D (gość) 2010-01-04 17:32:31

Co tu dużo mówić.. Przygotowanie solidne, miła bezstresowa atmosfera. Cóż tu dużo mówić.. dzisiaj zdałem Egzamin. Teraz tylko poczekać na odbiór a następnie śmigać autkiem :D:D. To marzenie mogło się spełnić dzięki nim;

Dziękuje ;))
  • :) Magda (gość) 2010-03-10 22:55:08

Z całego serca polecam nauke jazdy u Państwa Lipkowskich, cierpliwość, życzliwość i wspaniałe podejście zaowocowało zdanym egzaminem za 1-razem !!! Z czystym sumieniem polecam tę właśnie szkołę jazdy bowiem jestem bardzo wdzieczna za poświęcony mi czas i wyszkolenie na najwyższym poziomie. Dziękuje!!!!
  • OSK Konrad Marta (gość) 2010-03-14 11:09:56

"Konrad" to najlepszy wybór! Podejście, spokój, opanowanie :)
    R E W E L A C J A!
  • .. ;) (gość) 2010-03-24 14:47:13

Ile kosztuje kurs ????
  • Lipkowscy Krawcowa (gość) 2010-03-26 19:37:53

Dziękować Wam :)
    Jesteście super, ale co Wam będę dużo gadać jak i tak pewni o tym wiecie :)))
  • OOOOOOOOOOOO MIKI (gość) 2010-03-27 16:22:36

;) napisał:

Ile kosztuje kurs ????

NAJDROZEJ - WPISY TO SCIEMA
  • :] Mateusz (gość) 2010-06-03 16:33:35

\"Konrad\" najlepszy ośrodek szkolenia kierowców w Lęborku!!! wspaniali instruktorzy miła atmosfera... na prawdę warto się zapisać :) Jeszcze raz dziekuje z całego serca za bardzo dobre wszyszkolenie. :] !!!zdałem egzaminem za 1-razem!!!

KOD

POLECAMY