Ogień z kominka, unoszący się aromat pieczonej dziczyzny, kompozycja smaków i zapachów zachwycą niejednego wymagającego gościa. To właśnie tutaj możemy spróbować tatara z kaczki, podawanego z marmoladą z truskawek.
Pieczone żeberka po staropolsku, stek z golonki po pomorsku też należy do dań popisowych restauracji. Jak twierdzą sami klienci lokalu, takiego żurku jak w Tłustej Kaczce jeszcze nie jedli. Chwaląc też wystrój oraz obsługę.
Kliknij i sprawdź aktualne wyniki głosowania na Najlepszy Lokal w Gdyni
Pasztet z białej fasoli
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?