W najbliższy piątek, 7 grudnia odbędzie się wyjątkowy projekt kulinarny. Przedstawiciele gdyńskich firm wraz z młodymi adeptami z Technikum Gastronomicznego w Gdyni rozpoczną wspólne gotowanie. Nie zabraknie kulinarnej rywalizacji, która oczywiście zostanie zwieńczona wspólną degustacją.
Tematem przewodnim będą potrawy świąteczne, a w jadłospisie nie zabraknie na pewno barszczu czerwonego czy ryby po grecku.
Część dochodu z akcji zostanie przeznaczymy na pomoc dzieciom z hospicjum „Bursztynowa Przystań” w Gdyni. Wydarzenie odbędzie się w Technikum Gastronomicznym przy ul. Morskiej.
Jak głosujemy w II turze wyborów samorządowych
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?