Jak długo Pan pracuje w tym zawodzie?
Pracuję w Strychu od początku, czyli już 13 lat.
Co jest najważniejsze w tym zawodzie?
Trzeba być otwartym dla klientów, przed przyjściem do pracy swoje problemy zostawiamy za drzwiami.
Jaki powinien być dobry kelner?
Kelner powinien być kreatywny, sam wymyślam drinki, a ich nazwy często zadziwiają klientów.
Czy zdarzyła się Panu jakaś zabawna sytuacja w pracy?
Jeden z klientów miło mnie zaskoczył, przyniósł nam siodło jako podarunek od stałego klienta. Doskonale pasuje do naszego wystroju.
Zagłosuj na Jakuba Boczka w plebiscycie na Najsympatyczniejszego Kelnera w Gdyni 2012 - wyślij pod nr 72355 SMS o treści: kelnergdy.1
Kliknij i sprawdź aktualne wyniki głosowania na Najsympatyczniejszego Kelnera w Gdyni
Krokusy w Tatrach. W tym roku bardzo szybko
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?