Jak długo pracuje Pan w tym zawodzie?
Prawie 13 lat.
Co jest najważniejsze w tej pracy?
Zadowoleni klienci. To od nich zależy, jak będzie wyglądał mój dzień. Muszę dać z siebie wszystko, aby goście jeszcze do nas wrócili.
Jaki powinien być dobry kelner?
Dobry kelner to kelner cierpliwy, kontaktowy. Jeśli jest osobą zamkniętą w sobie, powinien poszukać innej profesji.
Czy zdarzyła się Panu jakaś zabawna sytuacja w pracy?
Zabawnych sytuacji było tyle, że trudno jest mi stwierdzić, która była najlepsza.
Zagłosuj na Grzegorza Flora w plebiscycie na Najsympatyczniejszego Kelnera w Gdyni 2012 - wyślij pod nr 72355 SMS o treści: kelnergdy.2
Kliknij i sprawdź aktualne wyniki głosowania na Najsympatyczniejszego Kelnera w Gdyni
Jak przygotować się do rozmowy o pracę?
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?